If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
мотора е 1.9jtdm 05 год ще е с турбина gtb2260 от х5
за колектор и генерация ще я карам при Драго в София
зачип Петко KGB трансмисиятя е от crosswagon
иначе колата ми беше sportwagon selespeed
alfa GT q4 GTB 2268 VKLR Black Line
alfa GT selespeed Edizione sportiva
alfa GT 1.9jtd
lancia tesis 2.0 20v turbo
alfa brera 2.4 jtdm
Audi A4 cabriolet
VW Beetle cabriolet 1.8 turbo 300+++
sigpic
bySpaghettiPerformanceGarage
мотора е 1.9jtdm 05 год ще е с турбина gtb2260 от х5
за колектор и генерация ще я карам при Драго в София
зачип Петко KGB трансмисиятя е от crosswagon
иначе колата ми беше sportwagon selespeed
Да не е онази с 20 цоловите джанти,що така бре човек,кво направи със селето,я кажи че ми е интересно.Пиши ми л.с. ако ще продаваш робота............
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Един въпрос имам: имам 156 Crosswagon Q4 19.JTDM 150 hp. Светна ми чека, закачихме я на комп. отчете, че дебитомерът не е наред сложихме втора ръка от една морга пак светна трихме я грешката преди това сигорно 15 пъти и си свети пак. Карам примерно 15-20-30км. и след като сме я изтрили и тя пак светне. А на ауто-дата, излиза дебитомер. Дайте някъв жокер какво да правя, защото нов е 750лв. а това е безбожна сума
Един въпрос имам: имам 156 Crosswagon Q4 19.JTDM 150 hp. Светна ми чека, закачихме я на комп. отчете, че дебитомерът не е наред сложихме втора ръка от една морга пак светна трихме я грешката преди това сигорно 15 пъти и си свети пак. Карам примерно 15-20-30км. и след като сме я изтрили и тя пак светне. А на ауто-дата, излиза дебитомер. Дайте някъв жокер какво да правя, защото нов е 750лв. а това е безбожна сума
Почисти го. И сигурен ли си, че нямаш и друг проблем? Нищо, че свети дебитомер
За Кросвагон е много скъп....дебитомерите се разглабят на цилиндричната кутийка и датчик....ако си спомням добре от всичките, дето ползват тоя датчик, за Кросвагон беше най-скъп.
Ако знаеш анлгийски, тая тема ще ти помогне.ТУк има описани кои номера дебитомер с какъв номер датчик са.Така можеш да си вземеш дебитомер за друга кола и да ти извадят датчика от него и да го сложат в твоя цилиндър.
Ако не се лъжа на Кросвагона беше като моя, на 2.4 20 клапана, но моя дебитомер беше около 500лв...така че ето ти, спестихме ти 250лв засега..Мисля, че датчика ти е ето този F00C 2G2 063 sensor.
Ако не знаеш английски, напиши ми номера на дебитомера и ще се помъча аз да ти помогна.
156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
Я кажи точно кода на грешката,защото си мисля че тази кола ще се оправи с чистене на ЕГР-а
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
А брате как ги чистиш тея егр и!?На две зафири 1.9 150коня опитах не става!Кво ли не ги правих даже притривах клапанчетата им и нема изпускат и тва е!?
А брате как ги чистиш тея егр и!?На две зафири 1.9 150коня опитах не става!Кво ли не ги правих даже притривах клапанчетата им и нема изпускат и тва е!?
Опрааам ги сите,даже и блокрали соленоиди оправям Те винаги изпускат по малко,така и така ЕКУ-то никога не го затваря докрай,минимума е 4 % ,важното е да не блокират и да им работи соленоида
Comment